KUNST TIL VIRKSOMHEDER

Smuk kunst på virksomhedens vægge gør dine medarbejdere og gæster glade. Med Paper Collective som samarbejdspartner får du adgang til et bredt udvalg af moderne kunst i høj kvalitet, kvalificeret rådgivning og skarpe priser.  

Og når du arbejder med Paper Collective, er du sikker på at vi lever op til dine CSR og miljøkrav. Vores produkter er FSC certificerede og produceret i Danmark. Og hver gang du handler hos os, er du med til at støtte en god sag. I øjeblikket bygger vi en skole i Nepal til mere end 400 børn i samarbejde med Human Practice Foundation. Byggeriet af skolen bliver fuldt finansieret via vores salg i 2018 og 2019.

Fra mindre plakater i skifterammer til imponerende store specialproduktioner, hos Paper Collective har vi en løsning til alle rum og alle budgetter. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

SERVICES FOR VIRKSOMHEDER

 

Special-producerede værker
Vælg frit størrelse, materiale og ramme. Vi kan tilbyde en bred vifte af produkter fra traditionelle kunsttryk i massive trærammer til kunst printet på aluminium, glass eller lydabsorberende materialer.  

Rådgivning
Vi rådgiver gerne om hvilke værker, materialer eller placeringerne i dit kontor, klinik, butik osv. 

Særlige kunstværker – kun for din virksomhed.
Få adgang til vores store netværk af kunstnere og fotografer. Måske vil I have fotokunst baseret på jeres lokalmiljø eller et kunstværk der kommunikerer jeres værdier eller produkter. 

Kunst på abonnement
Vil du gerne have friske billeder på væggen hvert kvartal eller en gang om året. Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med løbende udskiftning af dine billeder. 

 

Kontakt Paper Collective
Morten Kaaber, mk @papercollective.com or by phone +45 6088 8909.

 

 

 

INSPIRATION